Logo

Kyllingegryde med citron og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling 1200 g
Salt og peber
4 små stilke løvstikke
1 bundt persille
30 g margarine
Saft af 1 citron
4 dl hønsebouillon
50 g letknuste valnøddekerner
 
Kyllingen gnides indvendig med salt.
Persille, løvstikke og lidt margarine fyldes i kyllingen som lukkes med en
kødnål.
Margarinen smeltes og kyllingen brunes på alle sider.
Citronsaften hældes over og koger med et øjeblik.
Der hældes kogende bouillon over.
Kyllingen skal småkoge under låg i ca. 20 minutter.
Derefter vendes den og koger i ca. 15 minutter.
Kyllingen tages op og holdes varm.
Skyen koges ind.
Valnøddekernerne kommes i og simrer med ca. 1 minut.
Der smages til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her