1 kg hakket kyllingekød
2.5 dl frisk brødkrumme
1 spsk tørret estragon
1 lille hakket løg
⅔ dl mayonnaise
Sauce:
40 g smør
3 forårsløg finthakkede
300 g champignons i skiver
⅔ dl hvidvin
2 dl piskefløde
Kyllingekød, brødkrumme, estragon, løg og mayonnaise blades i en stor
skål.
Farsen deles i 6 portioner, der formes til 1,5 cm. tykke, flade
frikadeller.
En stor pande varmes og pensles med olie.
Steg frikadellerne for jævn til kraftig varme 8 min. på hver side.
Vendes kun én gang.
Steges om nødvendigt ad flere omgange, så panden ikke er for fuld.
Tages op og holdes varme, mens saucen koges.
Sauce: Smør smeltes på den samme pande.
Svits forårsløg og champignon under omrøring i 3 min. for jævn varme,
eller til de er bløde.
Tilsæt vin og fløde.
Simrer uden låg, til saucen er kogt ind og jævnet.
Serveres straks.