Logo

Kyllingefilet med parmaskinke og pasta med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kyllingefilet
2-4 skiver parmaskinke
olivenolie, til stegning

200 g pasta, fx muslingeskaller
4-5 skalotteløg
50 g smør
frisk timian
sorte oliven

Del hvert kyllingestykke en gang på langs.
Pak hvert kyllingestykke ind i parmaskinke.
Gør det fast med et par tandstikkere.
Opvarm lidt olie på en pande og steg stykkerne gyldne på alle sider. de skal have mindst 15 minutter i alt. Drys med salt og peber.
Hak løgene groft og "kog" dem sammen med 50 g smør og ca. 1 dl vand. det er ikke meningen, de skal brune.
Kog dem lige så længe som kyllingen skal stege.
Kom salt og peber ved.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med løgsaucen.
Server den varme pasta sammen med kyllingestykkerne, sorte oliven og
friskrevet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her