1 kg kartofler
400 g gulerødder
400 g porrer
2-4 spsk olivenolie
3 dl bouillon
2 dl cremefraiche - eller syrnet fløde
75 g madagaskarpeber
4 store kyllingebryst/fileter
salt, peber
Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tynde skiver.
Rens porrer og skær dem i skiver.
Kom kartofler, porrer og gulerødder i en frysepose med olivenolien og "vend" posen til olien har fordelt sig jævnt.
Spred det ud på bageplade (med bagepapir)
Drys med salt og peber.
Stil i ovnen ved 210ºC i ca. ½ time - eller til grønsagerne er møre.
Imens brunes kyllingestykkerne i lidt olie på en pande - og tag dem af.
Kom bouillon, peber og cremefraiche på panden og kog igennem til en sauce.
Stil kyllingestykkerne i ovnen de sidste 15 minutter.
Anret med sauce og stegte grønsager
Tips: Madagascarpeber er grøn syltet peber, der kan fås på dåse i de fleste supermarkeder.