4 bryststykker
Olie til svitsning af kød
All round mix efter smag (andet krydderi kan anvendes hvis man
ønsker det)
1 hakket løg
Olie til saucen
1 ds hakkede tomater
Karry
salt
peber
Evt. ¼ l fløde 13%
¾ pose frosset spinat
9-12 lasagneplader
Revet ost til gratinering
Kyllingestykkerne skæres i mindre stykker og svitses i olien sammen med All round mixen.
Spinaten dampes. Dette kan med fordel gøres i mikroovnen.
Karryen brændes af i olien.
Det hakkede løg svitses og de hakkede tomater tilsættes.
Dette får lov at koge op og smages til med salt og peber (og evt. lidt mere karry). Flødes tilsættes hvis denne ønskes.
Et ovnfast fad smøres og lasagnen lægges sammen.
Start og slut med tomatsaucen, til sidst drysses den revne ost over.
Lasagnen sættes i ovnen ved 200ºC (varmluft) i en god halv time.
Smager dejligt med groft brød og en god grøn salat.