2 spsk hvedemel
salt og peber
4 hele kyllingelår
3 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
4 spsk tør vermouth
1 tsk basilikum
½ ds flåede tomater
1 tsk sukker
1 stor grøn peberfrugt
Hæld hvedemel, salt og peber i en plastikpose, kom kyllingelårene i et ad gangen og ryst posen.
Varm olien op på en stegepande, svits de hakkede løg og derefter kyllingerne (ca 10 min)
Hæld olien fra, pres hvidløgene over panden, øs vinen over og drys med basilikum, kom de hakkede tomater ved med væde, drys med sukker.
Rens peberfrugten og skær i ringe kom dem på panden til det øvrige, Læg låg på og lad det simre i ca ½ time, eller til kyllingen er mør.
(altid gennemstegt, altså klar kødsaft).
Smag til med salt og peber, server grøn salat og brød til.