Logo

Kylling med svesker, kanel og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk olivenolie
1 stor kylling
1 lille stykke hel kanel
4 flåede og hakkede tomater
Salt og peber
4 ½ dl bouillon
100 g svesker uden sten
50 g rosiner
1 spsk honning
1 spsk reven ingefærrod
Lidt stødt safran
 
Lad olien blive varm.
Brun kyllingestykkerne, tilsæt kanel og tomater.
Krydr med salt og peber og hæld bouillonen ved.

Lad kødet snurre under låg i 40 minutter.
Kom svesker, rosiner, honning, ingefær og safran i en lille gryde sammen med 1 ½ dl vand.
Rør det sammen og lad det koge ved meget svag varme i et kvarter.
Tag kyllingestykkerne op af gryden og hold dem varme under folie.
Kog skyen ind, så der er ca. 1 ½ dl igen.
Hæld den indkogte sky i sveskeblandingen.
Varm igennem og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her