Logo

Kylling med sprød skorpe, sukkerærter og dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling ca. 1200 g
olie
1 pose franske kartofler (lille)
100 g revet cheddarost
2 æg
salt og peber
250 g sukkerærter
3 finthakkede skalotteløg
25 g smør
1 lille bæger cremefraiche 18%
½ potte brøndkarse
 
Kyllingen renses og deles i 4 (bryst og lår).
Æg og cheddar blandes med 50 g knuste franske kartofler. Kyllingestykkerne steges af på panden til de er gyldne og krydres. Ostemassen fordeles på kyllingestykkerne.
Bages i ovn ved 180ºC i 35 min.
2 skalotteløg steges gyldne i pande og sukkerærterne vendes i og varmes igennem.
Brøndkarse og skalotteløg hakkes fint og blandes i creme fraichen. Krydres med salt og peber.
Dyp de overskydende chips i denne dip.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her