ChiliJohns Magic (se opskrift)
Kanel
Stødte nelliker
Kyllingebryster
Hakkede Chipotle-, Serrano- og jalapenochilier
Pureret tomat
Lidt øl
En plade mørk chokolade.
Salt, hvid peber.
Olie
En kop kaffe.
Til saucen skal du bruge en portion af ChiliJohns magic, tilsat ganske lidt stødte nelliker og kanel. Varm lidt olie i en gryde og brænd krydderiblandingen af. Hæld lidt øl i, for eksempel en halv Corona og en kop kaffe samt pureret tomat. Så dumpes en plade mørk chokolade ned i gryden sammen med tre slags chili, som du har hakket: serrano, chipotle og jalapeno. Smag til med salt. Lad chokoladen smelte og saucen boble, mens du steger nogle kyllingebryster, krydret med lidt hvid peber. Når de er færdige og pænt brune, lægger du dem på et fad og hælder chili-chokoladesaucen henover. Pynt med ristede sesamfrø.
--