Logo

Kylling med blomkål og kartofler Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster

1 bdt radiser

1 kg nye kartofler

1 blomkål

1 spsk sennep

½ l vand

et par spsk; smør

1 tsk kommen

salt og peber

 

Brysterne krydres med salt og peber og brunes ved stærk varme i et par minutter sammen med kommen.

Kom de nyskurede kartofler ved sammen med vandet, og lad retten simre 10 min.

Kom buketter af blomkål ved og lad simre yderligere 10 minutter.

Smag til med sennep, drys med persille og anret på et fad med de istandgjorte radiser rundt om retten.

Server evt. et bundt nyskrabede gulerødder til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her