Logo

Kylling lasagne med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingfilet i små stykker
1 stort løg
1 spsk olie
2 fed knust hvidløg
1 dåse tomatpure
1 ds hakkede tomater
2 dl vand
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 ps hakket spinat
1 mornaysauce
lasagneplader
 
Brun kyllingen i en gryde.
Tilsæt løg og hvidløg og rør godt rundt.
Tilsæt tomater og tomatpure samt vand, bouillonterning og oregano og
lad det små simre 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Smør et firkantet fad, læg skiftevis tomatsauce, spinat og lasagneplader
i fadet.
Afslut med mornaysauce og bag i ovnen 45 minutter 200ºC.
Serveres med en god salat og hvidløgsflûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her