Logo

Kylling i cola 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kylling deles i mindre stykker og brunes i en stegegryde.
Hakket løg og masser af hakket hvidløg tilsættes. Tomatkoncentrat, ½ l hønsebouillon og ¼ l cola tilsættes. Jo mere cola, jo sødere bliver retten. Når kyllingen er mør (efter ca. 45 min.) smages til med salt og peber. Cola/tomatsaucen er nu kogt ind til en jævn og fyldig substans. Er den allerede det, inden kyllingen er færdig, så spæd op med hønsebouillon og mere cola undervejs.
Man kan udbygge med fine ærter til sidst, og et drys hakket persille eller koriander.
Retten serveres med salat, ris eller brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her