Logo

Kylling á la fri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udbenet kylling, fyldt med løg champignons, hvidløg gulerødder, grønsager som underlag.
(2 cov.)

1 kylling
1 fed hvidløg
100 g rødløg
½ squasch
1 stk tomat
4 stænger timian
100 g gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
8 champignon
kartofler

Først skæres låret af kyllingen, derefter udbenes lårbene og brystbenet.
Derefter fyldest de sauterede løg, gulerødder, hvidløg, champignon i lår og brystet og snøres derefter.
Brunes på en pande, steges færdig i ovnen ca. 1 time ved 180°.
Grøntsagerne blancheres, derefter vendes de i den nedkogte glace,
Pommes parisienne serveres á part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her