Logo

Kvarkfyldte gratinerede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tomater
1 løg
2 fed hvidløg
3 ½ dl kvark
2 dl fintreven rå selleri
1 dl hakket persille
½ tsk sellerisalt
½ tsk basilikum
 
Skær et låg af tomaterne og hul dem forsigtigt ud.
Riv løgene og bland dem med kvark, selleri, persille og krydderier.
Læg massen i de udhulede tomater.
Sæt dem på et smurt fad og stil det i en 250ºC varm ovn til tomaterne er gennemvarme og har fået lidt farve. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her