Logo

Krydret bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g bulgur
9 dl kogende vand
6 spsk olivenolie
2 røde peberfrugter
saft og skal af 1 citron
3 hvidløg
½ tsk spidskommen
1 tsk kommen
½ tsk fennikelfrø
1 knsp. stødt nellike
2 spsk persille
salt, friskkværnet peber
 
Hæld det kogende vand over bulguren, og lad det simre i 10 - 15 minutter.
Hæld vandet fra.
Olien varmes op i en tykbundet gryde, hak hvidløgene og peberfrugterne.
Sauter peberfrugterne og hvidløgene sammen med krydderierne og citronen i 2-3 minutter.
Tag gryden af blusset og rør bulguren og persillen i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her