Logo

Kryddersild i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kryddersildefileter lægges natten over i en marinade af 3 dl eddike, 1 dl vand og 2 dl sukker. Marinaden skal have et opkog og afkøles inden sildene lægges i. Herefter tilberedes en anden marinade af 2 dl tomatketchup, der blandes med 2 dl olie, ½ dl eddike, der tilsættes 2 spsk karry, 10-12 hele peberkorn, 10-12 hele nelliker samt sukker efter smag. 2 spiseæbler skrælles og skæres i små terninger. 2 små løg hakkes fint. 1-2 appelsiner skæres i tynde skiver, der igen skæres ud i 5-6 trekantstykker. Æble, løg og appelsin blandes i tomatmarinaden. Sildefileterne tages op, skæres i passende stykker, anrette s i dyb skål foret med grøn salat og overhældes med tomatmarinaden. Sættes til afkøling og serveres pyntet med appelsin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her