Logo

Krydderbov med gulerøder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov med ben
1 fed hvidløg
½ tsk marsala
½ tsk citronpeber
¼ tsk salt
500 g gulerødder
15 g margarine
50 g fetaost
1 tsk tørret mynte

Lammeboven gnides med overskåret hvidløg og krydres med marsala, citronpeber og salt.
Boven lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min ved 225ºC og vidersteger ca. 1 time ved 160ºC.
Gulerødderne rives groft og svitses 5-6 min i margarine. Fetaosten skæres i små tern og kommes sammen med mynte. Varmes igennem og serveres til lammeboven.
Tips:I sæsonen laves gulerødderne med 1 spsk friskhakket mynte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her