Logo

Krebinetter med linsepuré og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinesmåkød hakket en gang
2 æggeblommer
1 spsk finthakket løg
75 g smør
rasp

Puré:
150 g flækkede linser
1 løg
500 g renset spinat
50 g smør
½ dl piskefløde

Bland kødet med æggeblommer, løg, lidt salt og rigeligt peber.
Form det til 8 krebinetter, pensl dem med lidt smeltet smør og vend dem i rasp og steg dem et par minutter på hver side.

Linsepuré:
Kog linser og løg møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.
Damp spinaten i det vand der hænger ved til den falder sammen.
Hæld den i sigte og pres alt vandet af.
Purer linser, løg og spinat og rør smørret i og fløde.
Server til krebinetterne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her