4 svinekoteletter
10 g smør/margarine
1 ds ananas (ca. 100 g)
2 bananer
1 peberfrugt
10 g smør
Sauce:
15 g smør/margarine
1 lille løg
1-2 tsk karry
2 ½ spsk hvedemel
4 dl svinebouillon
Tilbehør:
løse ris
blandet salat
evt. mangochutney
Koteletter:
Drys friskkværnet peber på begge sider.
Brun dem1/2 min. på hver side ved god varme.
Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side.
Drys salt på.
Tag koteletterne af panden, hold dem varme.
Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas i terninger - gem ananaslagen.
Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min.
Tag dem af. Rist bananskiverne et øjeblik.
Læg fyldet på koteletterne ved servering.
Karrysauce:
Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min.
Tilsæt hvedemel og rør godt.
Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min.
Smag til med lage fra ananas, salt og peber.