Logo

Kotelet med rødkål og sirup Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 fadkoteletter, skåret af kamstykket, ikke for tykke

3 løg

½ citron

2 dl eddike

3 spsk mørk sirup

1 kg store kartofler

1 lille rødkål

2-3 dl vand

3-4 dl rød saft, ribs eller solbær, ikke for sød

5 syrlige æbler

et par klatter smør

salt og peber

 

Kartoflerne skrælles, halveres og skæres i skiver.

Løgene snittes og blandes med kartof­ler, sirup, eddike, citron i små stykker, salt og peber.

Rødkålen deles i fire, stokken fjernes og resten snittes fint.

Nu lægges et lag rødkål i et ildfast fad. Ovenpå et lag kartoffel/grønsagsblanding.

Så lægges koteletterne på.

Krydr dem med salt og peber forinden, dernæst endnu et lag kartofler og til sidst et lag rødkål.

Fadet sættes i en gennemvarm ovn ved 180°C i halvanden time.

De sidste 3 kvarter kommes æble­bådene ved sammen med et par klatter smør og frugtsaften, som hældes rundt i kanten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her