Logo

Koriander-citronsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 personer

7 fileter af spegesild
4 ½ dl vand
3 dl sukker
1 ½ dl lagereddike
2 spsk korianderfrø
1 citron
2 skalotteløg

Skyl sildefileterne i koldt vand, og ud blød dem i vand 1 døgn; skift vandet nogle gange undervejs. Smag på silden og tjek at den ikke virker for salt.
Pil løget og skær det i tynde skiver. Kog vandet op med eddike, sukker og koriander. Rør 1 spsk revet citronskal i sammen med løget. Lad lagen køle af.
Skær citronen ud i fine både. Bland den kolde lage med sild og citron. Lad det stå mindst 1 døgn, så smagen kan nå at udvikle sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her