3 medium zucchini revet
1 tsk salt
3 æg
2 ½ dl smuldret feta
1 tsk oregano
½ medium løg fint hakket
1/8 tsk peber
3 spsk sojapulver
1 spsk smør
Bland den revne zucchini med salt i en skål, og lad det stå i ca. 1 time.
Tryk vandet ud.
Tilsæt æg, feta, oregano, løg, peber og sojapulver og bland godt.
Spray en tykbundet kasserolle med olie, tilsæt en stor spsk . smør og
lad det smelte over medium varme
Steg dejen 1 spsk . af gangen og vend 1 gang.
Tilsæt mere smør efter behov mellem hver.
Hold de kogte kroketter varme.
Tricket er at lade dem blive godt brune inden du vender dem, ellers har
de en tendens til at falde fra hinanden.
Skulle nogle falde fra hinanden så smid dem ikke ud, de smager stadig
fantastisk.
Tips: For at spare lidt tid med forberedelserne kan du køre zucchini og
løg på en foodprocessor.