pebercreme og purløg - super tapas
4 små, nye kartofler
2 marinerede spegesildefileter
2 stks. groft rugbrød
Purløg
Pebercreme:
2 spsk cremefraiche 38%
1 tsk madagaskarpeber
1 tsk Dijonsennep
Salt, peber
Sprøde løg:
1 løg
1 spsk hvedemel
1 dl vindruekerneolie
Fint salt, peber
Skrub kartoflerne, kog dem møre i saltet vand i 15-20 minutter.
Ryg kartoflerne i en røgpande som beskrevet i: Sådan ryger man i en pande.
Pebercreme: Bland ingredienserne og smag til med salt og peber.
Sprøde løg: Skær løget i meget tynde skiver, vend dem i hvedemel og friter i hed olie.
Krydr med lidt salt og peber.
Når løgene er lysebrune, tages de fra olien og placeres på fedtsugende papir.
Vikl ½ spegesildefilet om hver kartoffel.
Placer på en rugbrødssnitte.
Sæt en kugle pebercreme på toppen og dekorer med sprøde løgringe og purløgsstilke.