Logo

Kold kogt laks Bellevue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksefileter
hvidvin
salat
mayonnaise
2 kogte æg
hvide asparges
dild
kaviar
citron
 
Laksen dampes i lidt hvidvin og vand ca. halvt af hver 3-4 minutter i mikroovnen til kødet er hvidt og mørt.
Kødet stilles køligt til det er koldt.
Laksen anrettes på strimlet salat.
Mayonnaise lægges over laksen, læg et halvt kogt æg ved den ene side og 3-4 hvide asparges ved den anden.
Pynt laksen med dild og kaviar og ægget med kaviar, læg en citron ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her