Logo

Kogt torsk med nyt tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 skiver torsk ca. 3 cm tykke pr. person
dild- eller anden kryddereddike
salt
hele peberkorn
torskerogn
torskelever
fiskesennep
røget spæk
hårdkogte æg
rødbeder
asier
agurk
peberrod

Start med at lave tilbehøret til denne ret, da torsken skal serveres absolut nykogt.

Rogn og lever koges i hver sin gryde.
Rognen kan med fordel pakkes ind i pergamentpapir, så er der mere hold på den under kogningen.

Sennepssaucen tilberedes, og det røget spæk skæres i små terninger.
Tag det bare rigeligt for det svinder hurtigt i skålen, når retten står på bordet.

Lav en række små skåle med hakkede, hårdkogte æg, rødbeder, agurk, asier og peberrod.

Kom derefter torskestykkerne i en gryde med vand, der lige netop dækker fisken, tilsæt kryddereddike, salt og peber.
Lad fisken simre 5-10 min. Eller til benet er let at løsne og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her