Logo

Kogt blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 hoveder blomkål
25 g margarine
30-40 g hvedemel
4 dl mælk/kålvand
2 spsk eddike
salt/sukker
 
Skær bladene af blomkålhovedet og et dybt kors i stokken.
Skyl det rigtig godt el. lad det ligge lidt i koldt vand med 1 spsk eddike.
Kog kålen ca. ½ time læg den i et lågfad og hæld 50 g smeltet margarine el. smør over den el. lav en mælksauce.
Smag til med salt og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her