Logo

Klejner fra Samsø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 små æg minus 1 æggehvide
250 g sukker
125 g smør eller margarine
1 ¼ dl tynd fløde
750 g hvedemel
1 tsk natron
½ tsk kardemomme
Svinefedt, palmin eller olie til kogning
 
Margarine og noget af melet smuldres sammen.
De øv­rige ingredienser tilsættes og dejen æltes grundigt.
Dejen rulles ud, køres med en klejnespore og formes til klejner.
Kog klejnerne i svinefedt, palmin eller olie.
Læg dem på fedtsugende papir, til de er kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her