2 ½ l vegetargrundsuppe
100 g gulerødder
50 g rødløg
100 g skalotte / forårsløg
1 stængel citrongræs
10 g frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
25 g sukkerærter
2 tomater
1 æg
2 dl Sesamolie
1 bundt kinesisk persille
friske koriander
salt
peber
Alle grønsagerne skrælles, vaskes og skylles. Snittes med skrå snit i tynde stykker.
I en tykbundet gryde eller wok med god plads opvarmes sesamolien til den er rygende og heri svitses grønsagerne hurtigt.
Påhældes vegetargrundsuppen, koges op og skummes. Et helt æg røres sammen med lidt vand.
En spidssigte holdes hen over den kogende suppe og æggemassen hældes i spidssigten samtidig med at sigten bevæges hen over suppen. Æggemassen vil nu koagulere og fordele sig i suppen.
Til sidst kommes de friskhakkede koriander på suppen og der serveres straks.