1 ¼ kg kyllingebryst
600 g porrer
750 g courgette/squash
625 g hvidkål
1 dl olie
125 g bønnespirer
50 g østerssauce
kinesisk soya
½ dl sherry
Maizena til jævning
salt og peber
Tilbehør: Kogte ris
Kødet skæres i tynde strimler.
Porrer, courgetter og hvidkål snittes i strimler.
(Brug også det grønne fra porrerne).
Olien varmes i en gryde og kyllingestrimlerne kommes i under kraftig
omrøring.
Olien skal blive ved med at være varm.
Når kyllingestrimlerne er stegt uden at brune, tilsættes de snittede
grønsager som også svitses under stærk varme og kraftig omrøring.
Bønnespirer tilsættes efter et par minutter og retten smages til med
soya, østerssauce, sherry, og jævnes evt. med Maizena udrørt i lidt koldt
vand.
Retten serveres med ris.