Logo

Kertemindekage - Sildeæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne specialitet stammer fra Munkebo lidt vest for Kerteminde.
 
6 æg
12 spsk mælk
1 spsk hvedemel
Salt og peber
8 røgede sildefileter
Smør
Purløg
Tilbehør: Groft rugbrød
 
Melet røres i mælken. Æggene piskes og røres i jævnin­gen. Salt og peber tilsættes. Smørret smeltes på panden og æggemassen hældes derpå. Bag for svag varme til æggemassen stivner på overfladen.
De røgede sildefileter lægges så tæt på æggekagen, at den helt dækkes.
Kertemindekagen serveres drysset med klippet purløg og rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her