Logo

Kartoffelsalat 21 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 kg mellemstore kartofler
250 g frisk babyspinat
2 spsk sesamfrø
2 tsk Dijonsennep
1 spsk sherryvineddike (eller anden vineddike)
1 spsk olivenolie
3 spsk vand
salt og peber
 
Skrub kartoflerne - hvis de er nye - og kog dem møre i letsaltet, kogende vand ca. 14 minutter.
Senere på sæsonen må du koge og pille kartoflerne.
Hæld vandet af kartoflerne, skyl dem i iskoldt vand og lad dem køle af.
Rør en dressing af Dijonsennep, sherryvineddike, olivenolie og vand.
Smag til med salt og peber.
Skær kartoflerne i kvarter eller skiver og vend dem med dressingen.
Skyl spinaten og slyng den tør.
Vend spi­naten i salaten.
Rist sesamfrø gyldne på en tør pande og drys dem over salaten.
 
Energi pr. portion: 1221 kJ/293 kcal  Protein: 10,3% Fedt: 21 % Kulhydrat: 68,7%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her