Logo

Kartoffelpostejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kartofler
15 g margarine
1 stk æg
1 knvsp peber
½ tsk salt
 
Brug melede kartofler, kog og pil dem efter de alm. regler for uskrællede kartofler. Knus dem i puresigten og rør mosen med margarine og æggeblomme.
Smag til med salt og peber, og lad dejen afkøle lidt.
Fyld mosen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på en smurt kageplade i form af små postejer.
Begynd med at danne bunden, form postejens rand ved at sprøjte dej i en rundkreds på bunden fortsæt hermed indtil postejen har en passend højde, ligesom en fuglerede.
Bag dem lysebrune i en godt varm ovn,
Fyld dem med stuvning af forskellig slags: grønsager, fisk, ragout el. hachis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her