Logo

Kartoffelmoussaka med pikantost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g oksefars
1 løg
1 glas champignon
200 g pikantost med løg og krydderurter
¼ l fløde
evt. lidt mælk
kartofler i skiver ca 600g
salt og peber
hvidløgspulver
 
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver, løget pilles skæres i små tern.
Farsen brunes, tilsæt krydderrierne.
Løg og champignon brunes i en anden gryde, hvorefter det hele blandes.
Fløden og osten piskes sammen.
Karfofler og fars lægges lagvis i et smurt ovnfast fad.
Til sidst hældes fløde/ost over, evt, lidt mælk hvis kartoflerne ikke er
dækket.
Bages i ovnen ca 1 time ved 180°C.
Server salat og flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her