Logo

Kartoffelfad med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
2 peberfrugt (evt. 1 rød og 1 grøn)
olivenolie
salt, peber, rosmarin
 
Kartoflerne skrubbes, skæres i både og lægges i et ovnfast fad.
De vendes i olivenolie og drysses med salt, peber og rosmarin.
Peberfrugterne skæres i tern.
Kartoflerne bages i ovnen ved 200ºC ca. 40 min.
Kartoflerne tages ud af ovnen og peberfrugten tilsættes og blandes med
kartoflerne.
Retten sættes atter i ovnen og bages igen ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her