Logo

Karrykoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 svinekoteletter
karry
margarine til stegning
salt
peber
4-6 ananasringe
40 g margarine
2 tsk karry
2 porrer i ringe
2 spsk hvedemel
3 dl bouillon
½ tsk friskrevet ingefær
½ tsk revet citronskal

Koteletterne brunes, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.
Ananas ringene brunes lidt og lægges over koteletterne.
Porre ringene svitses i margarine tilsat karry.
Melet drysses over og bouillonen tilsættes under omrøring.
Ingefær og citronskal tilsættes og saucen hældes ved koteletterne.
Fadet sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 35 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her