Logo

Karrykål med hakket kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hvidkålshoved
1 løg
400 g hakket svinekød
20 g smør
2 tsk karry
1 dl vand

Snit kålen fint. Pil løget og hak det. Svits kødet i smør og karry og tilsæt løg og kål. Tilsæt vand, 2 tsk salt og peber efter smag.
Dæmp varmen og læg låg på og lad det smire i ca. 20 minutter.
Smag til og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her