lammekød
hvidkål
skalotteløg
hvidløg
ingefær
gul ingefær
blå ingefær
frisk rød og grøn chili
kartofler
gulerødder
tørret chilipulver
kasavanød
sukker
salt
eddike
olie
vand
Lammekødet skæres i tern.
Hvidkål snittes, ikke for småt.
Gulerødder og kartofler skæres i tern. Skalotteløg, hvidløg, ingefær, gul ingefær, blå ingefær snittes og kommes i morteren sammen med kasavanød og stødes sammen.
En gryde varmes med lidt olie og de sammenstødte ingredienser brunes let.
Kom lammekødet i og brun det.
Kom hvidkål, kartofler og gulerødder i og lad det stege let.
Tilsæt vand og et par spsk eddike.
Kom de friske chili i og lidt chilipulver sammen med lidt sukekr og salt.
Læg låg på og lad det koge indtil kødet er mørt.