Logo

Kaperskrebinetter med kinesiske grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
1 lille løg
1 spsk rasp
1 ½ spsk kapers
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 spsk hvedemel
Kinesiske grønsager

1 kinakål
1 spsk olie
1 peberfrugt
250 g champignon
1 spsk kinesisk soja
salt
peber

Pil løget og hak det fint. Rør kødet med løg, rasp, kapers, salt og peber. Form det til 4 krebinetter, ca. 1 ½ cm. tykke. Vend krebinetterne i hvedemel lige inden stegningen. Brun dem 1 minut på hver side på panden i fedtstoffet. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

Skyl kålen og snit den i ca. 2 cm brede strimler. Flæk peberfrugten og fjern kernerne, skær den i smalle strimler. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 minutter ved god varme. Tilsæt peberfrugt, champignon, soja, salt og peber. Lad grønsagerne simre 4-5 minutter uden låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her