Logo

Kantonkoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 løg
3 gulerødder
4-5 stængler bladselleri
4 store svinekoteletter
25 g margarine eller smør
1 dåse ananas i terninger (ca. 80 g)
vand
½ dl sherry
½ tsk tørret timian
3 spsk kinesisk soya
½ tsk ingefær
1-2 spsk Maizenamel

Løgene pilles og hakkes. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Bladsellerien skylles og skæres på tværs i små stykker.
Koteletterne krydres med salt og peber, brunes på begge sider i fedtstoffet i en dyb pande og tages op.
Løg, gulerødder og bladselleri svitses i panden.
Ananassaften blandes med vand, til der bliver 3 dl, og tilsættes sammen med sherry, ananasstykker, timian, ingefær og kinesisk soya.
Koteletterne lægges tilbage i panden.
Låg lægges på, og retten steger videre ca. 15 minutter.
Maizenamelet røres ud i koldt vand, og retten jævnes hermed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her