1 kg kanin
500 g gulerødder
500 g champignon
½ selleri
8 jordskokker
15 skalotteløg
2 spsk tomatpuré
1 laurbærblad
2 kryddernelliker
1 bouillonterning
persillekviste
Kaninen parteres, skyl kødstykkerne i koldt vand og tør dem godt i et klæde.
Brun kødstykkerne godt i lidt fedtstof i en stegegryde.
Tilsæt krydderierne, persillekviste, bouillonterning og en halv liter vand, lad det koge i ca 45 minutter for svagt blus.
Rens grønsagerne pånær jordskokkerne og skær dem i småstykker. Brun dem i lidt fedtstof og hæld dem i gryden.
Skræl jordskokkerne, skær dem i skiver og kom dem i gryden.
Smag til med tomatpuré, salt og peber og lad retten småkoge i endnu 20 minutter.
Drys med persille og server fra gryde med kogte kartofler.