Logo

Kanin med porre og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
1 tsk salt
1 tsk peber
3-4 porrer
200 g broccoli
1 spsk kikkoman soja
150 g mild ost
½ kop sesamfrø
olie til svitsning af grønsagerne

Kaninen deles i 6-8 stykker, krydres let med salt og peber, og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Porrer snittes i tynde skiver, broccoli deles på langs, tomaterne skæres i små både. Grønsagerne svitses i olie et par minutter.
Bouillonen, kikkoman soja, salt og peber kommes ved.
Det hele gives et let opkog, og blandingen hældes over kødet.
Den revne ost og sesamfrø drysses over.
Fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.
Serveres med løse ris eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her