Logo

Kanin med nye kartofler, kapers og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Coniglio con patate caperi e acciuga - til 4 personer
 
800 g kaninryg med ben
1 fed hvidløg
Frisk oregano
200 g udvandede saltkapers
100 g saltede ansjoser
200 g nye kartofler
Olivenolie
 
Grovhak kaninkødet med en kniv og krydr med salt, oregano og hvidløg. Lad trække 2-3 timer på køl.
Skær kartoflerne i små tern, varm olie op i en pan­de og sauter kartoffelternene i 4 minutter, tilsæt kaninkødet formet som minifrikadeller og lad sau­tere i 5 minutter.
Tilsæt kapers og ansjosfileter og giv det yderligere 1 minut ved lav varme.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her