Logo

Kanin i øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 kanin
½ dl godt øl
½ dl fjerkræfond
2 små løg
2 skalotteløg
1 gulerod
1 dl olivenolie
50 g usaltet smør
50 g hvedemel
2 tsk hakket persille
Timian, laurbærblad, salt, peber
 
Skær kaninen ud i stykker, vend dem i hvedemel og svits dem gyldne i smør og olie i en tykbundet gryde.
Tilsæt de hele pillede skolotteløg og guleroden.
Hæld øl og fjerkræfond på og tilsæt persille, timian, laurbærblad, salt og peber.
Sæt gryden med låg i ovnen ved 180ºC i ca. 50 minutter.
Server kaninen ledsaget af kartoffelretten La Toffaille:
 
1 kg skrællede og skiveskårne kartofler
1 dl gåsefedt
80 g store røgede bacontern
3 fed upillede hvidløg
Timian, laurbærblad, salt, peber
 
Steg kartofler og bacon hårdt i gåsefedtet i en tykbundet gryde. Tilsæt timian, laur­bærblad, salt og peber.
Efter 10 minutters "hård" stegning, når kartoflerne er gyld­ne, lægges låg på.
Lad stege videre stille og roligt i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her