Logo

Kalvekrebinetter med løg og citronpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g hakket kalvekød
2 spsk hvedemel
150 g pasta tagliatelle
1 stort løg
pickles, grov picadillysauce
bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Form kødet til 2 eller 4 krebinetter. Drys dem med salt og peber og vend dem i hvedemel. Gennemsteg dem i olie på en pande. Kog pastaen efter anvisning og skær løget i ringe. Kom løget i pastavandet når der mangler 1 minut af kogetiden. Afdryp og vend pastaen med lidt olie. Server krebinetter og pasta med lidt pickles og persille.

Ide: Rør kalvekødet med friskhakkede krydderurter før du steger det som krebinetter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her