Logo

Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalvekoteletter á ca. 150 g
olie til stegning
salt
peber
2 avocado uden sten og skræl, skåret i strimler
½ bdt koriander
2 dl kraftig kalvebouillon
2 smågulerødder
400 g nye kartofler
1 spsk olie

Kartofler sættes over at koge i letsaltet vand med en anelse olie i. Koteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 3-4 min. Holdes varm. Bouillon tilsættes stegeskyen fra koteletterne og koges igennem sammen med hakket koriander. Gulerødderne skæres i tynde aflange strimler med en tyndskræller. Avocado og gulerødder steges let af på pande og serveres til kødet sammen med de pillede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her