2 spsk knuste ristet sesamfrø
2 spsk finthakket persille
2 fed hvidløg
2 tsk citronsaft
½ tsk cayennepeber
4 stk kalkunschnitzler
2 spsk sesamfrø
90 g friske brødkrummer
4 spsk yoghurt naturel
2 spsk olie
Sauce:
½ spsk olie
1 lille løg
5 dl hønsebouillon
1 spsk Maizenamel
2 tomater
Bland sesamfrø, persille, knust hvidløg, citronsaft og cayennepeber i en lille skål.
Skær forsigtigt en lang, dyb lomme i den ene side af kalkunschnitzlerne. Kom sesamblandingen i hver lomme og drys salt og peber på.
Bland så hele sesamfrø med brødkrummer.
Dyp kødet i yoghurt og så i sesamblandingen.
Varm 2 spsk olie på en pande og steg kødet i 5-10 minutter.
Sauce:
Varm en halv spsk olie i en kasserolle og svits det hakkede løg.
Hæld bouillon ved og jævn blandingen med Maizenamel.
Tilsæt salt og peber.
Tomaterne skæres i både og kommes i saucen, som hældes over kalkunschnitzlerne.
Serveres med kogt pasta.