Logo

Kalkunschnitzel med sesamfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk knuste ristet sesamfrø
2 spsk finthakket persille
2 fed hvidløg
2 tsk citronsaft
½ tsk cayennepeber
4 stk kalkunschnitzler
2 spsk sesamfrø
90 g friske brødkrummer
4 spsk yoghurt naturel
2 spsk olie

Sauce:
½ spsk olie
1 lille løg
5 dl hønsebouillon
1 spsk Maizenamel
2 tomater

Bland sesamfrø, persille, knust hvidløg, citronsaft og cayennepeber i en lille skål.
Skær forsigtigt en lang, dyb lomme i den ene side af kalkunschnitzlerne. Kom sesamblandingen i hver lomme og drys salt og peber på.
Bland så hele sesamfrø med brødkrummer.
Dyp kødet i yoghurt og så i sesamblandingen.
Varm 2 spsk olie på en pande og steg kødet i 5-10 minutter.

Sauce:
Varm en halv spsk olie i en kasserolle og svits det hakkede løg.
Hæld bouillon ved og jævn blandingen med Maizenamel.
Tilsæt salt og peber.
Tomaterne skæres i både og kommes i saucen, som hældes over kalkunschnitzlerne.
Serveres med kogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her