Logo

Kalkunschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalkunschnitzer (250-300 g)
salt + peber
1 æg
1 spsk ymer
3-4 spsk rasp
3-4 hakkede mandler
1 tsk stødt timian
saften af ½ citron
1 dl vand
evt 1 reven kartoffel

Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber.
Bland æg og ymer og vend kødet heri.
Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian.
Brun kødet ca. 2 min. på hver side.
Tag kødet op.
Hæld fedtstoffet fra panden.
Kom citronsaften på panden og hæld 1 dl vand ved.
Kog den godt igennem.
Skal saucen være tykkere tilsæt 1 reven kartoffel.
Lad det koge 10-15 min.
Du kan komme hakket persille, hakket kørvel og fx en lille blok frossen spinat i saucen, så har du stuvet spinat ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her