Dej:
15 g gær
1 ½ dl lunken vand
½ tsk salt
12 spsk olie
250 g hvedemel
Fyld:
200 g kalkunkød
25 g smør
2 hakkede løg
1 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
250 g friske champignon
½ tsk oregano
150 g Mozzarellaost
Dej:
Gæren udrøres i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og rulles ud i en cirkel, så den passer til bagepladen. Anbringes på bagepladen – brug gerne bagepapir.
Dæk med fyldet og lad den efterhæve ca. 10 min.
Fyld:
Champignon renses og skiveskæres.
De svitses i smør og krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
Tages af panden.
De finthakkede løg gyldnes, til de er klare, i lidt smør på den samme
pande.
Kalkunkødet skæres i tynde strimler og gyldner med 1 – 2 min.
De flåede tomater grovdeles og hældes ved.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Fordel kødsaucen og champignon på pizzabunden og drys den revne ost
over.
Bages i ovnen ca. 15-20 min. ved 225°C.
En grøn salat vil passe perfekt til retten.