Logo

Kalkun-saltimbocca med salviesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalkunschnitzler
2 skiver parmaskinke
lidt frisk salvie eller basilikum
olivenolie, til stegning
1 pk. frisk pasta, fx ravioli
25-50 g smør
1 fed hvidløg
½ bdt friske salvieblade
salt og rigelig friskkværnet peber

Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebrædt og bankes flade med en kødhammer eller med håndroden.
Det gør ikke så meget, hvis der går lidt hul på dem.
Pak hver schnitzel sammen om en skive parmaskinke og et par friske salvieblade.
Hold dem sammen med en tandstikker eller en kødnål.
Pakkerne steges gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter i alt.
Drys med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Smelt smørret i en lille gryde sammen med en del friske salvieblade og et fed presset hvidløg.
Det må gerne koge lidt, så smørret tager smag af krydderierne.
Hæld denne blanding over den nykogte pasta og kværn rigeligt peber henover.
Pynt evt. med lidt kæmpekapers.
Retten serveres med citron og friskrevet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her