Logo

Kalkun med grønsagsragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunschnitzler
15 g margarine eller smør
2 gulerødder
1 løg
250 g friske champignon (eller 200 g frosne)
1 spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk majsstivelse
1 tsk salt
peber
2 spsk frisk hakket persille

Kalkunschnitzlerne steges ca. 2-3 min. på hver side i fedtstof. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
Løget pilles og skæres i tynde både.
Champignon renses og skæres i skiver.
Gulerødder og løg svitses i olie.
Champignon og tomater tilsættes.
Ragouten snurrer ca. 5 min.
Majsstivelsen udrøres i cremefraiche og røres i.
Persille, salt og peber tilsættes. Ragouten koges igennem.
Pyntes evt. med lidt hakket persille.
Serveres med pasta og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her